skip to Main Content

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (α) “- ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΡΗΤΗΣ “, (β) “AVOCADO” & (γ) “I.O.S.P.”

Περίοδος ενστάσεων 5 ημερών από την επομένη της ανάρτησης της.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ: 05η/ 27.03.2024.

 

  1. Θέμα: 44 (ΙΕΛΥΑ /Χανιά)

Αφορά το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου & την αποδοχή του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης της με αριθμ. πρωτ.:  665/10105/22.02.2024 (ΑΔΑ: ΨΥ6ΠΟΞ3Μ-ΩΡΒ) πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου με εξωτερικούς συνεργάτες  (Γεωπόνους ΠΕ), για τις ανάγκες του Έργου: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ AVOCADO ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΡΗΤΗΣ & με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Δρα Θηρεσία-Τερέζα Τζατζάνη, Εντεταλμένη Ερευνήτρια  του ΙΕΛΥΑ στα Χανιά.

ΕΑΕ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΒΟΚΑΝΤΟ_ΚΡΗΤΗΣ

  1. Θέμα: 48 (ΙΕΛΥΑ / Χανιά)

Αφορά το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου & την αποδοχή του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης της με αριθμ. πρωτ.: 666/10106/22.02.2024 (ΑΔΑ: 6Σ93ΟΞ3Μ-ΠΘ4) πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου με εξωτερικό συνεργάτη (Γεωπόνος ΠΕ) για τις ανάγκες του Έργου: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΑΡΣΕΩΝ,ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ  ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ –«AVOCADO»  & με Επιστημονικά Υπεύθυνη τη Δρα Κυριακή Βαρίκου, Κύρια Ερευνήτρια  του ΙΕΛΥΑ στα Χανιά.

ΕΑΕ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ_AVOCADO

  1. Θέμα: 52 (ΙΕΛΥΑ / Χανιά)

Αφορά το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου & την αποδοχή του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης της με αριθμ. πρωτ.: 664/10104/22.02.2024 (ΑΔΑ: ΨΞΒΧΟΞ3Μ-575) πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου με εξωτερικό συνεργάτη (Μηχανικός Περιβάλλοντος ΠΕ) για τις ανάγκες του Έργου: ««Πρωτόκολλο γεωργικών πρακτικών στην ελαιοκαλλιέργεια νησιωτικών περιοχών για την αποδοτικότερη χρήση νερού και την αντιμετώπιση της μειωμένης παραγωγικότητας» με Ακρωνύμιο I.O.S.P. & με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Δρα Νεκτάριο Κουργιαλά Εντεταλμένο Ερευνητή του ΙΕΛΥΑ στα Χανιά.

ΕΑΕ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ_IOSP

Back To Top
×Κλείσε την αναζήτηση
Αναζήτηση