skip to Main Content

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) για τη διενέργεια αναλύσεων ελαιολάδου σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017. Παρέχει:

Τι προσφέρουμε

✔️ Προσδιορισμός οξύτητας

✔️ Προσδιορισμός φασματοφωτομετρικής εξέτασης στο υπεριώδες (Κ232, Κ270 και ΔΚ)

✔️ Προσδιορισμός αριθμού υπεροξειδίων

✔️ Οργανοληπτική Αξιολόγηση

✔️ Προσδιορισμός Αλκυλεστέρων-Αιθυλεστέρων

✔️ Προσδιορισμός Ξένων Υλών

✔️ Προσδιορισμός υγρασίας και πτητικών – υγρασίας κατά KarlFischer

✔️ Προσδιορισμός ολικού φαινολικού κλάσματος

✔️ Προσδιορισμός 1,2-διγλυκεριδίων

✔️ Προσδιορισμός σύστασης στερολών (ερυθροδιόλη – ουβαόλη)

✔️ Προσδιορισμός λιπαρών οξέων

✔️ Προσδιορισμός των τριγλυκεριδιων με ΔECN42

✔️ Προσδιορισμός κηρών

✔️ Προσδιορισμός αλειφατικών αλκοολών

✔️ Προσδιορισμός 3,5-στιγμασταδιένιο

✔️ Προσδιορισμός υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων

✔️ Προσδιορισμός ιχνών μετάλλων (Cu, Fe)

✔️ Προσδιορισμός αλογονωµένων πτητικών διαλυτών

✔️ Προσδιορισμός υπολειμμάτων πλαστικοποιητών

✔️ Τη δυνατότητα οργανοληπτικής αξιολόγησης παρθένου ελαιολάδου από άρτια εκπαιδευμένη και διαπιστευμένη ομάδα δοκιμαστών.

✔️ Αναλύσεις ελαιοπεριεκτικότητας ελιάς και ελαιοπυρήνα και τη δυνατότητα εργαστηριακής εξαγωγής ελαιολάδου.

Πού απευθυνόμαστε

Στον παραγωγό, έμπορο, τυποποιητή (εμφιαλωτή) και καταναλωτή

Τα εργαστήρια μας μπορείτε να τα βρείτε

  • Χανιά
  • Καλαμάτα
  • Μυτιλήνη

Πληροφορίες:

Εργαστήριο Χανίων: Δρ. Γ. Καλαντζάκης (2821083437), Ε. Μπαρμποπούλου (2821083417), Α. Παπαμανωλιουδάκη (2821083418).

Εργαστήριο Καλαμάτας: Δρ Μ. Καυκαλέτου (2721029812), Π. Κάτσαρης (2721091984), Α. Καρδιμάκη (2721929812)

Εργαστήριο Μυτιλήνης: Α. – Ε. Κουζούμη (2251093463)

Back To Top
×Κλείσε την αναζήτηση
Αναζήτηση