skip to Main Content

Καλαντζάκης Γεώργιος Δρ.

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα

  • Επίδραση της ποικιλίας και θρέψης της ελιάς, της παρουσίας στον ελαιόκαρπο παθογόνων μικροοργανισμών και των εδαφοκλιματικών συνθηκώνστη σύσταση, στα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παρθένου ελαιολάδου.
  • Συνθήκες εξαγωγής ελαιολάδου – Επίδραση στην ποιότητα και στη σύστασή του.
  • Νανοενθυλάκωση αντιοξειδωτικών παρθένου ελαιολάδου σε φυσικά πολυμερή – Μελέτη της διατήρησης της αντιοξειδωτικής τους ικανότητας.
  • Θερμική σταθερότητα ελαιολάδου και άλλων φυτικών ελαίωνεμπλουτισμένωνμε φυσικά αντιοξειδωτικά.
  • Μεταβολή της αντιοξειδωτικής ικανότητας και των ποιοτικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του παρθένου ελαιολάδου κατά την αποθήκευση και τη θερμική επεξεργασία.
  • Σύσταση,ποιοτικά χαρακτηριστικά και αντιοξειδωτική ικανότηταπαρθένων ελαιολάδων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.).

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Back To Top
×Κλείσε την αναζήτηση
Αναζήτηση