skip to Main Content

Οι ερευνητικές δραστηριότητες του ΙΕΛΥΑ καλύπτουν όλη την αλυσίδα παραγωγής των εσπεριδοειδών από το πολλαπλασιαστικό υλικό έως την ποιότητα του προϊόντος. Πραγματοποιούνται  προσπάθειες  δημιουργίας  των αναγκαίων υποδομών παραγωγής  κατηγορίας «προβασικό». Υλοποιείται πρόγραμμα γενετικής βελτίωσης για τη δημιουργία νέων ποικιλιών με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά (πορτοκάλια και λεμονοειδές). Αξιολογούνται και προσδιορίζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πιο εμπορικών ποικιλιών εσπεριδοειδών.

Back To Top
×Κλείσε την αναζήτηση
Αναζήτηση