Επίδραση της ποικιλίας και θρέψης της ελιάς, της παρουσίας στον ελαιόκαρπο παθογόνων μικροοργανισμών και των εδαφοκλιματικών συνθηκώνστη σύσταση, στα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παρθένου ελαιολάδου.
Συνθήκες εξαγωγής ελαιολάδου – Επίδραση στην ποιότητα και στη σύστασή του.
Νανοενθυλάκωση αντιοξειδωτικών παρθένου ελαιολάδου σε φυσικά πολυμερή – Μελέτη της διατήρησης της αντιοξειδωτικής τους ικανότητας.
Θερμική σταθερότητα ελαιολάδου και άλλων φυτικών ελαίωνεμπλουτισμένωνμε φυσικά αντιοξειδωτικά.
Μεταβολή της αντιοξειδωτικής ικανότητας και των ποιοτικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του παρθένου ελαιολάδου κατά την αποθήκευση και τη θερμική επεξεργασία.
Σύσταση,ποιοτικά χαρακτηριστικά και αντιοξειδωτική ικανότηταπαρθένων ελαιολάδων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.).