skip to Main Content

Παπαμανωλιουδάκη Αναστασία

Τεχνικό Επιστημονικό Προσωπικό, Χανιά
Τεχνολογία & ποιότητα Ελαιολάδου

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα

Πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Φεβρουάριος 1997.

  • Τεχνολογία και ποιότητα ελαιολάδου.
  • Τεχνική υποστήριξη του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων: Αναλύσεις ποιότητας ελαιολάδου (προσδιορισμός οξύτητας, αριθμού υπεροξειδίων, φαινολών, υγρασίας και πτητικών, φασματοφωτομετρική εξέταση στο υπεριώδες) – Αναλύσεις ελιάς και υποπροϊόντων ελαιουργείου – Εξαγωγή ελαιολάδου σε ελαιουργείο εργαστηριακής κλίμακας.
  • Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Ποιότητας και Αναλύτρια του διαπιστευμένου κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017 Εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων – Αναλύσεις ελαιολάδου, πυρηνελαίου και φυτικών λιπών και ελαίων.
  • Αναπληρώτρια Υπεύθυνη και μέλος της διαπιστευμένης κατά ISO/IEC 17025:2017 ομάδας οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδου του Ινστιτούτου.
  • Αναλύτρια στο εργαστήριο, αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.
  • Διοικητική και οικονομική υποστήριξη του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων.
  • Κριτής στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου από το 2016.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Back To Top
×Κλείσε την αναζήτηση
Αναζήτηση